שמן גרניום

נפלאות שמן גרניום

עוד מתקופת המצרים העתיקה, נעשה שימוש רב בשמן גרניום במגוון רב של תחומים.
טיפול במרקם העור, עור בתבגר,טיפול בצלקות ופיגמנטציה, איזון הורמונים, הקלה בחרדה
ועייפות, ושיפור במצבי הרוח.
באופן מסורתי, שמן גרניום שימש כתבלין לאוכל, הוסיפו
אותו לשתייה קלה ומשקאות אלכוהוליים.
ואף דחו בעזרתו חרקים.

בארומטרפיה שמן אתרי גרניום, ידוע כמפחית לחץ, חרדה, דיכאון, עייפות ומתח, ובכך משפר את התחושה
הכללית של רוגע ואיזון פנימי, כמו כן שמן גרניום מקל על מצבים כגון נידנודי שינה. הניחוח
הפרחוני, המתוק והמרומם שלו הופך אותו למרכיב אידיאלי בייצור סבונים וקוסמטיקה, כמו
קרמים ובשמים.

יתרה מזאת, ידוע כי ניחוחו של שמן אתרי גרניום משפר את הריכוז, משפר את תפקוד הקוגניטיבי ומאזן
את הרגשות ואת ההורמונים.
ידוע כי תכונותיו המרגיעות ומאזנות עוזרות לתפקוד של
מערכות הגוף, כולל תפקוד הנשימה ומחזור הדם. זה משפר פונקציות כמו ספיגת חומרים תזונתיים
ועיכול, וכתוצאה מכך זה משפר את כלל המצב הבריאותי. 

שמן אתרי גרניום, בשימוש קוסמטי ומריחה מקומית, תורם לבריאות תאי העור ומשפר את מרקם

העור בצורה יעילה, מסיר ביעילות תאים מתים ומעודד התחדשות של תאי עור חדשים
ובריאים יותר, ובכך מועיל לטיפול בעור נוטה לאקנה. תכונותיו הנפלאות עוזרות
למצק את העור ולהפחית את הופעת הסימפטומים של הזדקנות העור, כמו עור נפול וקמטים.
מזה עשרות שנים משמשים בשמן גרניום לטיפול בנשירה ולשיפור צמיחת השיער. שמן
גרניום מזין את הקרקפת בצורה יעילה ומאזן את הייצור של הסבום בקרקפת בצורה טבעית.

התכונות האנטי-בקטריאליות של שמן גרניום מבטלות את ריח הגוף והזיעה ומשאירות את
העור עם ניחוח נעים לאורך זמן.

שמן אתרי גרניום מעודד ייצור קולאגן ומגביר את האלסטיות של העור, שומר על מרקם עור רך וחלק. תכונותיו  הנוגדות חימצון הופכות את השמן גרניום למועיל במיוחד
לעור שנחשף לכימיקלים, זיהם אויר, קרינת
UV ורדיקאלים חופשיים. בשימוש קבוע בשמן גרניום
ניתן לטפל ביעלות בבעיות כגון: עור נפול, קמטים, אקנה, צלקות, פיגמנטציה, סימני
מתיחה, צילוליטיס וצלקות. 

 בשימוש רפואי, שמן אתרי גרניום פועל כחומר אנטי דלקתי ונוגד חימצון מה שהופך אותו למרכיב מועיל
לשימוש בקרם לחות המיועד לטיפול במחלות עור כמו 
אקנה, אקזמה, דרמטיטיס ופסוריאזיס.

 שמן גרניום ידוע כמשפר את זרימת הדם, מרגיע תופעות לוואי של גיל המעבר, מפחית את לחץ הדם ומקל
על כאבים.

סדרת ה- YAMAZAKI מבוססת על תה לבן, שמן גרניום ופסיפלורה.

שילוב של ניחוח עדין ומרגיע של התה הלבן, גרניום
המרענן ופסיפלורה החושנית הופך את הניחוח יאמזאקי לבלתי נשכח, כזה שאי אפשר להתעלם
ממנו ומצד שני לא חזק או מעיק.

תוכלו למצוא בסידרה מגוון רחב של מוצרים. הסדרה
משולבת עם חלב נאקות כך שכל מוצרי הטיפוח הם גם טיפוליים.

מקורות:

אתר: newdirectionsaromatics

שמן למבנדר
Essential Oils

שמן לבנדר 2020

לשמן לבנדר סגולות מרפא רבות, וניתן לטפל בעזרתו במגוון בעיות בעור. כמו כן, דרך ארומתרפיה שמן לבנדר יכול לעזור במצבים נפשיים כגון סטרס, חרדה ולשפר את איכות השינה.

המשך לקרוא...
להשאר צעיר לנצח
Wellness

צעיר לנצח 2020

להשאר צעיר לנצח. תהליך זה פיתחתי בעצמי, וניסיתי אותו עלי יותר משנה, והתוצאות פשוט מדהימות. התנסו ותראו איזה תוצאות מדהימות זה נותן לעור ולגוף, תחושו רוגע עמוק, יכולת ריכוז גבוהה, שיפור בשינה והמון מצב רוח!

המשך לקרוא...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
דרגו אותנו
4.5/5

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *